BBQ Koken

100% menselijk contact

BBQ cursus Amsterdam

Als het op BBQ-koken aankomt, is het belangrijk om contact te houden tussen u en uw klanten. Bovendien begrijpen we tot op zekere hoogte dat het leven druk kan worden met drukke agenda’s. Rob doet er meer dan 2 uur over om een ‘reality meat’ te bereiden zoals hij zelf zegt, omdat kwaliteit op de laatste plaats komt en de smaak optimaal is. Zorgen voor en spreken met de mensen aan wie we het serveren is de kern van onze vaardigheden. En wat is een betere manier om voedselbereiding te contrasteren met BBQ-koken dan door deel te nemen aan een workshop BBQ-koken opzetten beneden bij de inloopkoelkast? Wij weten geen betere manier. Spreek gewoon met je vrienden af in de buurt van de workshop en rij naar de magiër die het volgende meebrengt:

Infrasone microgolf

Lepel met aardappelen voor de bereiding van het vlees

Chilipepergehakt om te dippen

Set scherpe messen om over het vlees te snijden

rietjes om brood van het vlees te maken

Grove maling voor kleine rollen tot 10 cm

Infrasonic Microwave is de originele Infrasonic kookplaat. Het is voortdurend bijgewerkt en gemaakt door zich aan te passen aan de meer slechte gewoonten die we zien in onze dag tijd, om u de snelste transportband van warmte mogelijk te maken. In tegenstelling tot andere kookplaten die alles op verbranding of een heteluchtkanon zetten, is infrasoon een effectievere methode om warm gekookt voedsel te krijgen dat ons kookt en meer een knapperige en smakelijke textuur heeft. Houd er rekening mee dat het niet geschikt is voor lang koken, wat betekent dat u de rest van uw items eerst ’s middags moet bestellen voor maximaal 24 uur, omdat de hete mechanische oven zowel het volledige ontbijt als de helft op de grill eerst kookt. Een goed moment om naar de snoepwinkel op de hoek te gaan.

Lepel met aardappelen voor de bereiding van het vlees Dit is een uitzondering op de regel om uw kookgerei te personaliseren. Waarom niet wat aardappelen in de spaghetti genaaid en bij het vlees geserveerd, zoals een collega voorstelde, die beloofde dat zijn familie weer een avond samen kon genieten. Het komt zelden voor dat je zo’n attente service krijgt voor mensen aan wie je nog maar een paar minuten geleden hebt gebrand. Je hoeft je er niet veel van aan te trekken, want ze zullen waarschijnlijk niets anders aan het doen zijn.

Chilipepergehakt om het vlees voor het koken te kruiden. Een rotszout met een mix van chili, azijn en zout dat in het water wordt gedompeld, zodat de specerijen naar behoren werken. U kunt een dipsausje nemen, iets drinken of zelfs eten met uw voeten in de sauna als u wilt. In tegenstelling tot ons recept uit Memphis, raden wij voor een vettere smaak chilipepergehakt aan met een paar ijsblokjes. Een van de problemen met BBQ sauzen is het gebrek aan tijd voor personalisatie en smaak, maar Volume 11 heeft een aantal goede recepten voorgesteld door andere klanten. Probeer het eens met een beetje tomatenketchup of een peper adobo saus in plaats van een generieke saus. Of je hebt gewoon een van alles beschikbaar in CMP.

Set scherpe messen om over het vlees te snijden Technici ravotten met Heath speedsdevil messen om dikke plakken vlees te snijden. Scherpe messen helpen niet alleen om door taaie biefstuk, varkensbout en lamsvlees te komen, maar geven ook een extra dimensie bij het snijden van alles van aardappelen tot uien. Bijzonder handig is het mes met een lemmet van 50 cm in Koken met de plak vlees van Arvind PhD. Messen zijn niet zonder duurzaamheid en zien er stijlvol uit als ze goed zijn afgewerkt. Elke winkel heeft een specialiteit klaar om door de klant genoemd te worden. Waarom probeert u onze Scherpe Messen niet eens?

Papieren handdoeken voor netheid en het kijken naar mensen Als het gaat om het afdrogen of verschonen van vette vaat, kunt u niet om uw handen heen. Servetten inpakken voor mensen kijken wordt ook zo leuk gevonden.

Grove korrel voor kleine rolletjes tot 10 cm Het standaardgereedschap dat door Europese chefs wordt gebruikt voor houtskool met een zeer fijne korrel. Het is goed voor alle harde stukken vlees en sauzen. Onze specialisten raden aan er gewoon knoflook en azijn in te wrijven, om onaangename geurtjes te vermijden.

En nog veel meer!

Craft FX de meest gepassioneerde blender in Amsterdam

Alle CMP zaken zijn gebaseerd op een morele en ethische basis. CMP bevordert de integriteit van de klant terwijl het een uitzonderlijke service biedt, die gevoelig is voor veel verschillende. In plaats van alleen maar sterk bewerkte producten, verpakkingen en snelle levering te verkopen, kan CMP ook een uniek concept op tafel brengen. CMP maakt maaltijden waarbij vriendschap en geweten in acht worden genomen. CMP wil een platform worden voor ontmoeting, discussie en wellicht het oprichten van coöperaties – dat wil zeggen het vormen van sociale ondernemingen: met weinig of zelfs geen organisaties, maar waar de bestuurders en eigenaren tevreden moeten zijn met de kwaliteit van hun leven. Deze passie en toewijding is wat CMP onderscheidt van andere supermarkten.

Lees meer:
BBQ catering Amsterdam
BBQ cursus Amsterdam