De beste elektrische tandenborstel

Automatische tandpasta dispenser

De tandenborstelhouder is echt functioneel en dus betaalbaar omdat hij gebruik maakt van standaard kantoormateriaal. De tandpasta dispenser wordt geleverd met een verstuiverspakket.

Andere artikelen die u ontvangt bij deze geweldige tandenborstelhouder & dispenser zijn:

– Een gratis borstel activerings pen- reisetui- vier Oral B zachte haren tandenborstels- mobiele telefoon oplader- onvervangbare standaard- precies geplaatste plak-preventie raptongschraper- optioneel: extra spruw bestrijdende gel (gebruik hiervan zal automatisch alle mogelijke risico’s verminderen of elimineren)

Wanneer u kiest voor de Oral-B Professional Care elektrische tandenborstel, zult u er ongetwijfeld achter komen dat dit de beste elektrische tandenborstel is die op de markt verkrijgbaar is. U kunt dit product zelf uitproberen en voor uzelf beslissen.

VoordelenDe Oral-B professional care elektrische tandenborstel is een oplaadbaar model. Deze elektrische tandenborstel heeft 30.000 roterende en oscillerende borstelbewegingen per minuut voor een krachtige, zachte en effectieve reiniging van de tanden. De borstelharen bieden ook een reactieve en vloeibare reinigingswerking. De timer meet de poetsduur van twee minuten en waarschuwt u met een alarm wanneer de twee minuten om zijn.

De elektrische tandenborstel voor professionele verzorging is verkrijgbaar met twee routines en drie routines zoals hieronder aangegeven:

routines 1 en 2 zijn beschikbaar in het pakket. Deze twee routines zijn ontworpen voor mensen met beugels en andere tandheelkundige apparatuur. Het bevat een waterbestendig batterijcompartiment en een oplaadbasis die ideaal is voor op reis.

Er is ook een intervaltimer die is ingesteld om 2 minuten te werken om u te laten weten dat uw poetstijd is voltooid. Dit is een optionele functie die werkt voor mensen met scheve tanden.

In de intervalstand draait de elektrische cilinder van de Oral-B professional care elektrische tandenborstel 30.000 poetsbewegingen in elke richting (gewone opzetborstels kunnen deze rotatie niet aan). Deze actie genereert ultrasone golven en vibrerende watermoleculen voor het verwijderen van de achtergebleven tandplak en voedselresten. Dit is in feite het middel dat door tandartsen wordt gebruikt, maar dan met een beetje extra zorg door de consument.

professional care elektrische tandenborstel

Dit is het hart van de Oral-B professional care elektrische tandenborstel. Hij is uitgerust met een hoog/laag-vermogensschakelaar die het vermogen van het apparaat en de toevoer van elektrische stroom regelt. De elektrische tandenborstel voor professionele verzorging heeft gedurende een lange periode stroom nodig.

Oral-B Smile aanslag verwijder borstel

Dit is een witmakende borstel die helpt bij het verwijderen van de vlekken van uw tanden. Deze borstel is sonisch en dus in staat om zeer effectief te bewegen. Het is in staat in het verwijderen van de vlekken, alsmede de normale wax die wordt verzameld op uw tanden over een periode van tijd.

Prolier Borstel

Dit is een elektrische tandenborstel die in staat is ongeveer 44.000 keer per minuut vooruit te gaan om ervoor te zorgen dat uw tanden grondig worden gereinigd. Hij is ook verkrijgbaar in een houder.

lu draagbare elektrische tandenborstel

Dit is een draagbare tandenborstel die oplaadbaar is en gemakkelijk in gebruik. Het is klinisch bewezen dat hij de beste reiniging biedt. Hij is in staat om uw tanden piepend en schoon te krijgen.

Beste Elektrische Tandenborstel

Dit is de beste elektrische tandenborstel die op de markt verkrijgbaar is. Het kan ervoor zorgen om u te helpen witter, collageen tanden of recht te zetten scheve tanden hebben. Dus, het krijgen van een perfecte glimlach is nu mogelijk.

U kunt de beste tandenborstel ook op internet zoeken. Nu zijn er miljoenen gebruikers die tevreden zijn over de resultaten van de producten die ze kregen op het internet. Vandaar, browsen op het internet is het beste idee om het beste product te krijgen.