De beste plek om te klimmen in Korea

Hieronder vindt u een korte lijst van aanbevolen rondreisactiviteiten in Zuid-Korea~

Hiking in Korea

Korea is een van de mooiste landen ter wereld en misschien wel de meest Koreaanse stad is de kap van Korea. Het is een bruisende moderne Koreaanse stad en het is een groot contrast met de alledaagse provinciesteden waar je je meestal in een drukte van belang bevindt. In Gangwon-gu vindt u het perfecte contrast om de natuurlijke schoonheid van de majestueuze bergen en de unieke cultuur van deze regio te ervaren.

Bergen beklimmen in Korea

Als u op zoek bent naar de beste bergbeklimmingsplaatsen in Korea, dan hebben wij goed nieuws voor u. We hebben veel tijd besteed aan onderzoek en planning om u de allerbeste bergbeklimming sites te kunnen aanbieden. We zullen het hebben over de soorten klimmen, de landen of regio’s die de beste sites bieden, de functies die aantrekkelijk zijn op deze sites en nog veel meer.

Klimmen in Korea is een geweldige activiteit voor de natuurliefhebber. De bergen in Korea zijn werkelijk verbazingwekkend. De meeste bergen in Korea zijn heuvelachtig en staan bekend als de beste plaats voor rotsklimmen ter wereld. Twee van de beste klimlocaties in Korea zijn Jum-jum en Naju-hara. Deze zijn zeer gevaarlijk en worden niet aanbevolen voor amateurklimmers.

Koreaans met traditionele stijl

Klimmen in Korea is absoluut van een ander niveau dan op de meeste andere klimlocaties. De meeste klimlocaties in Korea zijn heuvelachtig en zijn gewoonlijk onderverdeeld in categorieën naar moeilijkheidsgraad. De beste van deze gebieden zijn Han-jum en Se-gae-gu. Zij worden beide beschouwd als de beste klimgebieden in Korea.

rondreizen in Korea is niet alleen bergbeklimmen, maar omvat ook de gevarieerde landschappen van regenwouden, alpiene bergen en gletsjers. Sommige van de klimlocaties zitten vol met experts die u alle hulp kunnen bieden die u nodig heeft.

Als je een beginner bent, maak je geen zorgen! Wij zijn er om u te helpen en zijn een vriendelijke groep. U kunt ook onze deskundige gidsen inhuren om u te begeleiden; aangezien we zelf op veel campings zijn geweest, zijn we op de hoogte van de veel voorkomende insecten en beestjes. Kom gewoon voorbereid en vraag om hulp als dat nodig is.

Er zijn vele redenen waarom de meeste mensen denken dat Korea de beste plaats is om te klimmen, maar de ware reden waarom de meeste mensen Korea als de beste plaats om te klimmen kiezen, is te danken aan het ecosysteem hier. De Korea Forest Service beheert de flora en fauna in het Koreaanse bos en het is de beste plaats voor ecotoeristen, wandelaars en klimmers om te bezoeken.

Wij hopen dat ons artikel “Wandelen en Klimmen in Korea” u de nodige informatie over Korea heeft gegeven en dat u dit prachtige land zult blijven bezoeken.

Lees meer:
Reizen naar Zuid Korea