Hoe kies je een juwelendoos

Sieraden

Alles wat om de pols wordt gedragen, kan als sieraad worden beschouwd. Dus als je van geometrie houdt, van dieren, of van wat dan ook, kan het van jou zijn. Het is niet omdat je iets mooi vindt, dat je het moet dragen.

Wat vind je mooi? Wat is schoonheid volgens u? Wat hoop je te winnen door een sieraad te dragen? Sieraden die niet mooi staan, betekenen niet automatisch dat je ze weg moet gooien. Hou je echt van je babyroze hartjesarmband of je schattige turquoise ring? Sommige mensen kunnen het zich niet veroorloven of rechtvaardigen om een sieraad te dragen dat niet bij hun persoonlijkheid past.

De denkwijze dat alleen dure spullen mooi staan, is helemaal verkeerd. Er zijn een heleboel dingen die er onbetaalbaar en geweldig uitzien en die je voor een betaalbare prijs kunt kopen. Een veel voorkomend voorbeeld is een persoonlijk sieraad gemaakt van sterling zilver. Er zijn bepaalde vormen en maten die iedereen mooi staan. Groothandel zilveren kettingen zijn hier een goed voorbeeld van. Ze zijn niet alleen betaalbaar, maar ze zien er ook nog eens goed uit.

Je kunt een heleboel stijlen vinden. Als u een band wilt laten ontwerpen, kunt u een patroon kiezen in elke vorm die u wilt. Er zijn een ton van bronnen en online retailers voor deze. Je kunt je eigen patroon maken of een van de patronen van een vriend kopen. Als je een ontwerp in gedachten hebt maar niet weet hoe je een patroon moet maken, kun je online zoeken naar een afbeelding ervan. Een andere optie is om een patroon te kopen dat al is uitgeprint.

Dat het betaalbaar is, wil niet zeggen dat je het niet meer kan hebben. Er zijn onbeperkte middelen om alles er goed uit te laten zien. Vaak zijn het aangepaste ontwerpen, zodat je ze kunt kneden tot iets geweldigs. Er zijn ook veel mogelijkheden om een compleet uniek stuk te maken. Er zijn massa’s kralen en bedeltjes die gemaakt zijn om uniek te zijn.

Je zou nooit moeten werken met wat er in je juwelendoos zit met slechts een paar stukken. Probeer unieke stukken toe te voegen aan je boho juwelendoos of een meer eenvoudige doos op te leuken. Er zijn tal van mogelijkheden online om een doos te maken die je je eigen kunt noemen. Het is een geweldige manier om jezelf te uiten door middel van uw sieraden container.

Er zijn geraffineerde manieren om uw look te upgraden, zodat de stukken die u het meest gebruikt ook uw meest unieke en veelzijdige zijn. Er zijn ook talloze manieren om de sieraden die u al bezit te gebruiken. De eerste stap is om te beoordelen wat u al bezit. De dingen die moeten worden opgewaardeerd zijn onder andere: sieraden, schoenen, kleding en riemen. Zodra u weet wat u moet toevoegen, bent u klaar met uw belangrijkste stukken. Minder bekend zijn zaken als: sjaals, hoofdbanden, hoeden en armbanden. Er zijn nog veel meer fantastische stukken die je waarschijnlijk al in je kast hebt hangen. Wat je al hebt, kun je upgraden met sieraden, schoenen of (mijn favoriet) riemen. Ik vertrouw erop dat dit advies je zal helpen een fantastisch eindproduct te maken.

Een boho juwelendoos doet twee dingen voor je: het houdt je sieraden georganiseerd en het geeft je een plek om je losse hoedjes, haarspeldjes en armbanden in op te bergen. Een goede boho juwelendoos geeft je ook de inspiratie om je zwart gekleurde jurk op te leuken.