Hoe krijg ik

Als u echt gezond wilt worden, laat dan eerst een MRI maken. Het is de enige manier om te bepalen welk type blessure je hebt. De meeste mensen met een ACL scheur hebben een ACL reconstructie. ACL littekens kunnen geïnfecteerd raken en artritis in stand houden als ze niet behandeld worden. Ga naar een gecertificeerde sportarts voor een diagnose en aanbevelingen voor behandeling. Begin daarna met fysiotherapie. Oefeningen specifiek voor het versterken van uw Benson avulsie, rotatie, en contact bewegingen zijn het beste. We richten ons op cardiovasculaire, kracht- en flexibiliteitsoefeningen. Praat met een trainer om te beginnen.

Hier is een hete tip. Hoewel compressie belangrijk is voor een herleidbaar letsel, kunt u het beste een maand of langer geen compressiekleding gebruiken. U kunt betere resultaten bereiken met een korte mouwmanchet, gedurende welke tijd uw arm het beste functioneert zonder beperkingen.

Daarnaast kunt u overwegen een schuimwig te gebruiken voor de fysio. Foamrollers zijn er in verschillende soorten lengtes, dieptes en compressieniveaus. Gebruik uw eigen foamroller om de lengte van uw mouw te rollen en de diepte van de foamwig die door uw personal trainer wordt aanbevolen. Dit zal de spanning op uw mouw verminderen en verlichting geven van de druk van de spierdriehoek. schuim kan ook pijn en pijnen verminderen of wegnemen.

voordeel te halen uit een schuimwig, overweeg dan een mouwmanchet, ook bekend als mouwverlenging. Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van een manchet. Ze helpen de spanning in de mouw en het risico van ingesloten vocht te verminderen. Het gebruik van een armmanchet maakt het ook mogelijk om lichte, wijde, over-de-schouder-bewegingen uit te voeren.

Probeer deze tips een paar weken te gebruiken. Aan het eind daarvan zal ik meer schrijven over revalidatie en terugkeer naar de sport.

Lees meer:
Yoga Veldhoven