Hoe maak je een groen pak

Groen trouwpak

Als je wilt dat je groene pak een enkel, doelgericht voorbeeld van het genre is, houd je stijl dan zo eenvoudig mogelijk. Een man kan een groen pak dragen en zeggen, “Hé! Kies mij! Ik ben groen!”. Een vrouw…niet zo veel.

Een echt groen pak moet bestaan uit een mooie donkere lotion of bijpassende tint. Als je salon alleen maar een groene wervel aanbiedt, gaat dat goed. Als u voor een overhemd zonder patroon bent gegaan, hoeft u zich geen zorgen te maken. Je kunt altijd wegkomen met een wit overhemd in Franse stijl om de trend uit te dragen. Een gedurfde, spetterende groene flair vereist echter wel wat energie om het van dichtbij te laten zien.

Een van de sleutels tot een blauw pak is zelfvertrouwen. Een Tom inducerend blauw pak kan je dag na dag dragen, en mensen zullen denken dat je heel hip bent. Geduld is echter de sleutel tot succes. Een beetje zelfverzekerdheid van de kant van de drager zal niet alleen de nodige aura van coolheid en verrassing creëren; het zal er ook voor zorgen dat het ensemble langer meegaat. Iemand met weinig zelfvertrouwen zal het hier moeilijk mee hebben. Ze zullen het gevoel hebben dat ze het kunnen en ze zullen het ook echt willen proberen.

Bij het zoeken naar de beste pasvorm, wil je dat het volledig recht is (geen hoeken). De mouwen moeten even lang zijn. Om te beginnen, kijk eens naar de broek. Die moet effen, donkergroen zijn. De snit mag niet te opzichtig zijn. De langste lengte moet overeenkomen met de schoen. Niet alleen dat, er is een specifieke manier om een groen pak te dragen en het mag geen toeval zijn dat je broek er op lijkt. Hetzelfde vreemde uiterlijk werkt zowel voor kortere als voor langere mannen. De breedte van de revers moet niet te subtiel en niet te breed zijn. Hij moet even breed zijn als het overhemd of het jasje. Een pak dat te wijd of te slank lijkt, zal geen effect hebben.

Voor nog meer plezier kunt u de look omdraaien. Meng een wit overhemd met een groen vest en om het kwartet compleet te maken, gooi je er een leren bruine stropdas bij. Laat uw vrienden thuis ook hun groene stropdas omdoen. Als u de stropdas achterwege laat, hoeft u zich echter geen zorgen te maken. U kunt altijd het overhemd en het vest laten passen en naar de stomerij gaan voor een snelle oplossing. Groene dassen kunnen als alternatief worden gedragen; ze zullen uw zwarte broek of pantalon complimenteren.