Lotus Accommodatie

Vakantie Zeeland Zoutelande

We willen onze oprechte accommodatie aanbieden. Het is een verzameling privéwoningen en verschillende appartementen die per uur, per dag of per week kunnen worden gehuurd. Sommige huizen zijn luxueus met zonnedek en badkamers, andere zullen u trakteren op het uitzicht op de wilde bloemen terwijl u lekker in de zon ligt te zonnebaden. Neem de tijd om het Lotus Beach Resort te bezoeken. Dit is de perfecte plek om een ​​bruiloft of huwelijksreis door te brengen. Bridal Veil Falls is vlakbij en de natuurlijke schoonheid van de loopbrug is ontzagwekkend.

Het resort is gelegen langs het strand met een prachtig uitzicht op zowel de branding als de plek die bijna 300 meter in het water reikt. We bieden twee zwembaden, een verhoogd zwembad voor de kinderen en de volwassenen, een peuterbad en een gewoon zwembad voor de volwassenen met een handig bijgebouw. Het andere aantrekkelijke van de accommodaties in Zoutelande is de luxe uitstraling van de plek.

Zonnedek en strandzwembad zijn allemaal hartvormig met grote, goed verzorgde wangen en grote tuinen. De grote tuin is het uitgetrokken gedeelte van het strand. Eigenlijk zijn de uitgetrokken ruimtes meer een haard en meer een patio voor de gasten. Elk huis heeft zijn eigen persoonlijke verzorger die een professionele masseuse is. Ze bieden u een gezichts- en voetmassage en gaan dagelijks naar het rif voor speciale wellnessbehandelingen.

De huwelijksceremonie is heel rustig en intiem. Slechts 2 kamers in elk huis, de grootte van een klein appartement en normaal gehuisvest in mooiere gebouwen.

De receptie vindt plaats bij aankomst, u wordt bij de deur ontvangen door de persoonlijke chef van het huis. Er wordt meestal een gastronomisch feest gepland, zodat u kunt smullen en genieten van een fles wijn terwijl u uw man ziet trouwen in de pittoreske kust.

Na de besloten ceremonie zal het bruidsfeest er nog zijn en soms verrast worden door enkele culinaire verwennerijen op tafel. De chef-koks zullen ook een menu bereiden vol met unieke en overheerlijke gerechten uit verschillende regio's van Frankrijk.

Deze weelderige en elegante eetervaring zal je niet teleurstellen. Elke maaltijd bestaat uit een finale met een boeket bloemen en natuurlijk een fles wijn.

Om deel te nemen aan de huwelijksceremonie, moet het paar zorgen voor de vide, bloemen, boutonni, kostuums, borden en glazen en de normen en dansen organiseren.

Als je wilt, kan de bruiloft op het strand worden gehouden, ook al is het een beetje ver van de stad. De vragen en regels zijn anders, maar de traditie en ceremonie zijn vrijwel hetzelfde.

Om door de gasten te worden gedekt, wordt er speciaal voor de huwelijksceremonie een ontbijt bereid. verzameld voor uw bezoek is het ontbijt van de dag. Het wordt geserveerd in chalets van ijs met een hoofdeinde van katoenen bloemen.

Deze chalets zijn een vaste waarde in het landschap en blijven jaar na jaar hetzelfde. Na de ceremonie gaat het feest door tot etenstijd en worden de bedden minutieus verschoond. Ze worden gewassen, gestapeld en teruggebracht naar de chalets om zich voor te bereiden op de volgende feestelijke dag.