The Best Places to Visit in St Lucia

gelukkige familie die bij picknicklijst door de camperaanhangwagen in aard spreekt. - camping stockfoto's en -beelden

We bieden ook een bijna eindeloze verscheidenheid aan wandel- en wandelroutes, die we zowel uitdagend als interessant vinden. Het doel van het project is om mensen in staat te stellen de ongerepte plekken van de provincie Oost-Kaap te verkennen. Wecrow Coventry Park and GardenStel je voor dat je woont in een volledig georganiseerde en beheerde paarden- en veeboerderij met hekken, dieren, spelletjes en werkruimtes. De dieren zijn vriendelijk en je kunt ze aaien. De boerderij is ingericht met traditionele Karoo-meubels, frucces en grenen.

The West Coast Wild Life Sanctuary Naast een dierentuin, een natuurreservaat en een pinguïnboerderij, is dit een populaire toeristische attractie. De meest populaire dieren in het reservaat zijn de bedreigde Afrikaanse wilde hond en de bedreigde Skeleton Coast Zebra. Toeristen kunnen de dieren van dichtbij bekijken en leren over hun gedrag in het comfort van een omgeving in gevangenschap.

Paardenliefhebbers kunnen genieten van de Tralee Horse Trails, waar je deze prachtige wezens kunt zien. Maar het meest populaire parcours is het 4 km lange zadelpad aan de zuidkant, met uitzicht op de Atlantische Oceaan.

Als u ons in de zomer bezoekt, kunt u onze bloemen bekijken bij TheFlorist, vlakbij de ingang van de tuinen.

Andere toeristische attracties zijn de 4×4-stoomtrein die passagiers meeneemt door de stoomboot Thepas de l'oeuil (of u kunt rijden in een gerestaureerd oud vrachtschip genaamd de samara) naar het eiland Easterts, en een fantastische onverharde fietsroute bij M Crawgus Conservation Area en tickety-bop Railway.

jams en restaurantsHier vindt u wat informatie voor uw vrijetijdsbezoek aan jams en restaurants:

St. Lucia Cuisine Er is een verscheidenheid aan restaurants en jam waaruit u kunt kiezen, afhankelijk van uw smaak.

St. Lucia Dineren Er is een verscheidenheid aan restaurants en jam waaruit u kunt kiezen.

De GrenadinesAls u er in het hoogseizoen bent, kunt u genieten van het eten en de USOJamming.

The Grenada Eat OutAls je van de USO komt, kun je bij dit restaurant eten.

Als je uit Europa komt, kun je genieten van het traditionele Oost-Indische eten dat zwaar doordrenkt is met kruiden en komijn. Europeanen houden ook van curry en het eten gaat best goed samen met de tropische drankjes.

Als je uit de VS komt, kun je genieten van het traditionele Caribische eten dat zwaar doordrenkt is met kruiden en komijn.

Als je uit Chili komt, kun je genieten van de stoofpot met kip en ribben die vol zit met chines en chines (in de vorm van een schelp).