The Garden in the Garden

stockillustraties, clipart, cartoons en iconen met lb of bl alfabet letters icon abstract logo - b en b

We hebben genoten van een perfecte relatie met de manager en zijn medewerkers. De boerderij is opgedeeld in kamers die beschikbaar zijn voor verhuur. Elke kamer bevindt zich in een apart gebouw. De mogelijkheid hebben om de hele boerderij op een unieke manier te gebruiken, is een buitengewoon bevredigend gevoel.

De gehuurde boerderijdieren worden goed verzorgd en leven op een privéterrein dat volledig is omheind met schrikdraad. In het huurhuis is een tv inbegrepen. Er worden speciale dieetmaaltijden voor de gasten bereid.

U kunt baden in het privézwembad, de barbecueplek en de hobbytuin. Een mooie lounge is beschikbaar voor ontspanning. Andere activiteiten zijn onder meer een speelkamer, begeleide wandelingen en een fitnesscentrum.

Huur de boerderij. Het huurhuis is versierd met mooie stukken antiek. Het heeft een persoonlijk tintje. Ons gezin heeft het huis de afgelopen zomer een week gebruikt. We werden behandeld als gasten. Het huis was erg schoon met verse bloemen en eten in de koelkast.

Er zijn veel andere huurwoningen in de omgeving, maar deze ligt zeer dicht bij het centrum van de stad. Het is ook heel dicht bij het strand. Erg handig als je 's avonds laat weg bent.

Voor accommodatie, ga voor de boerderij, want deze ligt op minder dan een half uur rijden van Hermanus. De locatie is precies goed om te winkelen. Ga er in het weekend heen en je zult het gevoel hebben dat je net even buiten de stad bent.

Bezoek het museum. Geniet van een ongelooflijke reis door tijd en ruimte met meesters als Destin Charles Holland, die vroeger een mariene zoöloog was, later een kampioen safaririjder werd en nu een beroemde natuurbeschermer is. Hij voedde twee kinderen op als wees en deed vrijwilligerswerk met dieren in Afrika.

In het museum zie je een unieke verzameling oude tijdmachines, misschien een opwindmachine of een kleine stoommachine. Er is ook een weergave van oude tijdapparatuur, waaronder de prikklok.

Een bezoek aan het museum is een must voor elke bezoeker. Het is gelegen in het centrum van de boerderij, niet ver van de ingang.

De toegangsprijs is 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen. Het uurrooster is van 10.00 tot 12.00 uur.

We moedigen u aan om het museum te bezoeken en de omgeving te verkennen. Er zijn veel interessante dingen te zien en te doen in The Garden. Een van de vrienden met wie we daarna spraken zei dat ze een hele dag besteedde aan het verkennen van de tuinen. Er zijn verschillende routes voor wandelaars, fietsers en ruiters. De langste van de paden is de Fairy Tale Trail, die slechts 1 ½ uur duurt.

De tuin is opgedeeld in verschillende ruimtes, elk met zijn eigen uniekheid. We raden u aan om tijdens uw verblijf in de stad de verschillende delen en delen van de tuin te bezoeken.

In the immersion courtyard, the atmosphere is Dutch–fruised with flowers and Dutch delicacies. There are benches and the Dutch treat called "boekie Woekie" (eenkmir is a cold creamy cheese), which is placed on beguiling looking picnic trays. From time to time there is a performance by a trained opera singer.

There are special events held at the Dutch Gardens Week (Every 2nd year). Every March, the theme is "16:53." Every October the Dutch Gardens play host to "16:43." The next program is in April: "12:32." The April program is devoted to "88:AM."

There is a unique experience to be enjoyed at the Botanical Gardens Day (every 6th year). Every year hundreds of thousands of visitors are greeted by garden beds covered with fresh annuals, bushes and trees decorated with exquisite flower garlands.

The atmosphere is dazzling as thousands of flowers are displayed in every shade under the partly shaded canopy of trees.

Head up the way to the top of the buildings to get marvelous panoramic views of the city.

Delftse Hout recreation area has a playground for children and a variety of sports facilities and a swimming pool, gym and several restaurants and bars. The gym offers dance lessons and physiotherapy with Swedish massage. The pool is for adults only, but children can enjoy the complimentary sauna and swim classes.

There are a lot of recreational facilities to choose from in Delftse Hout, including a numbers of adventure parks, a Go-Kart track, bowling green and several indoor and outdoor tennis courts.

Plas delag en Mafangent zijn twee themaparken. Plas de Lagoon (ijzig en Mafangent) biedt een open lucht bekijken van het vuurwerk en een ijsbaan, en klimmuur. Beide parken zijn bedekt met 3.000 luxe cosymeters van Growlermlit-schermen.

Wintersport en zwembaden zijn beschikbaar bij Plewsbaai (amusementos) en Amuseos.