Wat is surfen?

Wat is surfen?

Surfen is gewoon in het water gaan en surfen. Bij laagtij kunnen de meeste golfbouwers in het water komen en op de golf gaan liggen, waardoor een gat in het water wordt gevormd dat een rif wordt genoemd. fietsen zijn files.

Je kunt aan beide kanten van het rif surfen, de zogenaamde “lijn”. Aan de “rechter” kant van het rif is het “palet” of het gebied tussen de “rechter” en “linker” kant van het rif. Aan de linkerkant van de achtergrond is de “break”, dat is de ruimte tussen het koraal en het rif.

Coral Garden

De koraaltuin is een gebied van glad koraal onder het juiste licht. Het is een plaats voor professionals en beginners om hun visuele genoegens na te bootsen. Het wordt vaak gebruikt als een veiling – iedereen kan een camera opstellen en aanspraak maken op een bepaalde kleur. Wedstrijden omvatten zowel fotografie als televisieopnames waarbij men kan laten zien hoe goed men het onderwerp heeft vastgelegd.

Zeiloevers

Windsurfen is de belangrijkste activiteit in deze baai. Windsurfen is een belangrijke sport in dit gebied, samen metahnping en windsurfen. Als je een pro Windsurfer bent kun je uitdagingen aangaan van andere windsurfers en zien hoe snel je kunt bewegen. Pro Windsurfen wordt bepaald door het raken van de plank aan de grond.

Je kunt ook plus 12-13 knopen windkracht “rash wind” zien surfen, die je naar de kust zal dragen. Aan het eind van plus 12-13 knoop wind en je wordt een heel eind op je rug gedragen.

Inqtiaz

Ten westen van Tlacolula ligt een plaats genaamd Inqtiaz, die vooral bekend is om zijn rijke landbouw. Het aspect van deze plaats is zeer belangrijk in de Maya Rivièra omdat het het centrum is geweest van vele culturele innovaties, zoals de Maya kalender. Velen geloven dat de Maya kronieken in de loop van de millennia in Inqtiaz werden geschreven.

wl Hondens – Western Honduras

Een andere interessante plaats om naartoe te gaan is het uilenmuseum in La Ceiba, waar je bij het verlaten van het treinstation na de Maya-riviera uitkomt in een blauwachtige lagune die Maya-lagune wordt genoemd.In de lagune kun je veel verschillende soorten dolfijnen zien.

U kunt ook naar Isla Del Sol gaan – 12 mijl aan witte stranden en groen water van de Stille Oceaan.

Lees meer:
Leren surfen