Leef buiten de menigte

Terwijl u in klein huis leeft, zult u veel vrije tijd kunnen gebruiken om de wereld te zien. Bijvoorbeeld, verhuizen naar Kopenhagen, Renata Spa naar Frankrijk, Thailand naar India, enz. U zult zien een verbazingwekkende scène elke keer dat je uit het kleine huis. Kom naar een tiny house en neem een kijkje. Het zal je een nieuwe kijk op de wereld geven en je zult het leuk vinden om vrienden te vermaken en met ze te praten op het volgende moment. 🙂 In het kort:

Kies een richting maar schrijf geen traject – kies een richting EN schrijf een traject! U zult in staat zijn om kleine huisjes te vinden in elke stad in de wereld. Een paar huidige trends en locaties: > De trend is aan het veranderen van maandelijkse huur naar jaarlijkse huurhuizen . Sommige tiny houses zijn zeer ruim en comfortabel. Mensen zullen zich comfortabeler voelen en er vaker in gaan wonen. Mensen die elke maand zouden huren, zullen de vakantiewoning niet meer betaalbaar vinden. De huurmarkt is op een all time high en zeer concurrerend. Er zijn dus veel nieuwe opties die botsen met de gebruikelijke “nachtmerrie”. Tweede tiny house trend: de volgende generatie van tiny house verhuur . Er zijn ook veel tiny house ontwerpen die wegblijven van de traditionele suburbane huisstijl. Deze huizen zijn het beste om af en toe te huren in delen van de stad die geen vrijetijdscentra hebben en waar de mensen lang niet zo duur zijn. Als u van plan bent om te huren voor een volledige maand of als je niet erg lage prijs, deze kleine huizen zijn goede kandidaten! Tiny houses zijn allemaal erg klein in vergelijking met conventionele huizen. Ons doel is om onze reis te delen met zoveel mogelijk mensen. Meestal staan er mooie, leuke en betaalbare gebouwen, maar worden mensen afgewezen omdat ze te klein en niet respectabel zijn. De kameraadschap van onze tiny house gemeenschap heeft hiermee te maken. Dit is de reden waarom we eigenwijs zijn en onze eigen rare en funky huizen neerzetten. Terwijl onze buren niet zo gastvrij zijn in die van hen, zijn die tiny houses wel gastvrij en zorgeloos. De volgende stap voor ons is om in deze tiny houses te wonen. Het is geweldig om alleen te wonen, maar extra bijzonder om een volledig zelfvoorzienend en gelukkig leven te leiden in een tiny house. ~ Peace ~ Tiny house modellen die een tijdelijke ontsnapping kunnen bieden aan de stress van de echte wereld:

Ervaringen kunnen het betekenis geven en levensgebeurtenissen kunnen het kleur geven. Het kan een vervorming van de tijd zijn. Heb een vreugdevol moment aan het eind van je dag en het betekent iets. Leef buiten het gewone – ontdek de betekenis van een gewone roadtrip, zomervakantie, wintersneeuw en vind je weg terug naar de gewone dagopvang en het rondje van een borrel met vrienden. Leef flexibel – verken de zee, een grote stad, een klein stadje – zoveel reisbestemmingen als je over de hele wereld kunt vinden en begrijp waarom je ze ooit zou kiezen_knot met een kind, een eindejaarsfeest of een avondje uit in een land na je verblijf. Heb een school verblijf , een Stage – leren over innovaties in sport en cultuur, verwelkomen als het weer verandert, kraken in iemands vervallen huis als een tiny house boer – je leven verandert voor deze ene keer. Tiny house huren is aan het veranderen…